L’autor

Jo perfilEl culpable d’aquest blog és en Jaume Ribas i Vilanova. Vaig venir al món un dijous de febrer de 1995. Vaig viure i créixer a sa Pobla (Mallorca), vaig partir a Barcelona a estudiar Periodisme a l’Autònoma i des de l’estiu del 17 som graduat. Ara, faig feina la secció de política del diari ARA Balears i estudii un Postgrau de Comunicació Política.

A més de donar la tabarra a Saltant la línia, vaig ser cofundador i redactor de s’Eixam.cat durant els seus nou mesos de vida. Després he estat cofundador i redactor de Zona Rookie, col·laborador de Bloko.info i, ja a la universitat, redactor de la secció de política de lacolumna.cat. L’estiu de l’any 16 vaig passar-lo treballant i aprenent a l’Ara Balears i a quart de carrera vaig fer pràctiques a l’Independent de Gràcia.

De menut vaig dir a ma mare que volia ser periodista per canviar les coses. No sé si ho aconseguiré mai, però ho intent sempre que puc. De moment, intent posar el meu gra d’arena amb honestedat i compromís,  defensant sempre Mallorca i la justícia social.

Si em voleu contactar, podeu fer-ho a través del Twitter (@ribasvilanova) o escrivint-me un correu a ribasvilanova@gmail.com. També podeu consultar el meu currículum.

 

Leave a comment